Мрежови източници представиха подробните технически характеристики на смартфона V9 Youth, който

...
Мрежови източници представиха подробните технически характеристики на смартфона V9 Youth, който
Коментари Харесай

Смартфонът Vivo V9 Youth ще получи процесора Snapdragon 450 и двойна камера

Мрежови източници показаха подробните механически характеристики на смарт телефона V9 Youth, който напълно скоро ще бъде обявен от компанията Vivo.

Известно е, че апаратът ще получи екран с размер 6,3 инча диагонално и разрез в горната част. Резолюцията му ще бъде 2280 × 1080 точки с компактност на пикселите — 403 PPI (точки на инч). Защитата от вреди ще се осигурява  от трайното Corning Gorilla Glass стъкло.

В качеството на хардуерна основа е употребен процесора Snapdragon 450, който е създаден по 14-нанометровата технология. Той съдържа в себе си осем изчислителни ядра ARM Cortex-А53 с тактова периодичност до 1,8 Ghz, а обработката на графиката се прави от интегрирания контролер Adreno 506.



В оборудването на апарата влиза още 4 GВ оперативна памет, флаш-модул с потенциал от 32 GВ с опция за разширение посредством microSD карти, адаптерите за безжична връзка Bluetooth 4.2 и Wi-Fi (2,4 / 5 Ghz), както и акумулаторна батерия с потенциал 3260 mah.

В задната част на корпуса се намира двойната съществена камера, чийто датчици са с резолюция 16 и 2 милиона пиксела. Резолюцията на предната камера е 16 милиона пиксела.

Апаратът ще се предлага с операционната система Android 8.1 Oreo и спомагателната фирмена надстройка FunTouch OS 4.0. Размерите и тежестта са надлежно 154,8 × 75,0 × 7,9 мм и 150 грама.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР